Creëer ruimte voor jouw nieuwe leven

Gooi die grijze muis van je af en wek jouw sprankelende dame tot leven!
9

Heb jij moeite om zichtbaar te zijn?

Verberg jij je liever achter anderen, terwijl je super graag wilt dat mensen jou zien?

9

Lukt het je niet om zin te ervaren in je leven?

Probeer je van alles om je leven zinvol te maken en haak je af omdat weer niet lukt?

9

Vraag je je af hoe je zelfvertrouwen opbouwt?

Ben je vaak onzeker en verlies je de grip op je emoties waardoor er niets meer uit je handen komt?

Van grijze muis naar sprankelende dame

 

Muizen zijn lief. Zo lang ze uit mijn buurt blijven. Ik hou van muizenknuffels, ik vind ze zo lekker huiselijk. Dat was ik vroeger zelf ook, huiselijk. Daarbij bleef ik binnen de lijntjes, zoals het hoorde. Tot mijn kinderen buiten de lijntjes gingen kleuren (waar ze gelijk in hadden) en toen strandde ik. Ik wist er geen raad mee. Ik ging lezen, leren, begeleiding zoeken, want wat ik altijd gedaan had, werkte niet meer. Ik heb er làng over gedaan, grotendeels zelf, om vanuit een ànder perspectief naar mijn leven te leren kijken en die sprankelende dame in mij tot leven te wekken.

Zo lang hoef jij er niet over te doen. Jouw grijze muis mag nu uit haar holletje komen. Je mag nu jouw introverte en hooggevoelige krachten leren inzetten, zodat ook jij gaat sprankelen. Ik gùn het je en ik kan je daar bij helpen.

“Jouw grijze muis mag nu uit haar holletje komen.

Jouw introverte en hooggevoelige krachten helpen jou om te gaan sprankelen.”

Sprankelend de wereld in

 

Vraag je je af, kan een introverte en hooggevoelige dame wel sprankelen? Dan heb ik goed nieuws voor je: Ja, zéker wel! Ook een introverte dame die op haar manier ook nog hooggevoelig is kan zichzelf laten zien en gezien worden. We denken vaak bij zichtbaar zijn aan iets groots, waarin we ons als introvert juist niet vrij kunnen bewegen, zoals een verjaardagsfeestje of op een podium, waar jij je verloren voelt. Terwijl we in 1-op-1 ontmoetingen juist in ons element zijn.

Ik wil graag samen met jou kijken naar wat eraan schort en wat je nodig hebt om verder te kunnen. Het vraagt van jou om naar jezelf te willen kijken. Om ànders naar je leven te kijken. Wel op jouw manier maar vanuit een andere invalshoek. Zodat je gaat zien dat jij ook die sprankelende dame bent.

Ook jij kunt gaan sprankelen!

Je laat jezelf zien

Je komt uit je muizenholletje en
durft jezelf te laten zien.

Je sprànkelt door je leven!

Je hebt veel meer zìn in je leven en je pakt met meer energie de dingen aan. 

Je zelfvertrouwen krijgt een boost!

Je voelt je veel minder onzeker en weet hoe je om kunt gaan met je emoties, zodat je veel meer voor elkaar krijgt.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn complimenten! Bijzonder afwisselend! Ik schrijf niet elke dag. Het lukt me niet altijd om de rust vinden. Wel doe ik soms een aantal dagen tegelijk! Zeker nu in de deze tijd met de coronacrisis is het heel fijn om met de kalender bezig te zijn! Hartelijk dank hiervoor!

40DagenTijdSchrijfKalender 2020 ‘Sta op!’

Sophie

Prima cursus in een rustige, huiselijke omgeving. Ik leerde om mijn gedachten en gevoelens beter te verwoorden en kan mezelf nu makkelijker uiten op papier. Ik geef mezelf door de cursus nu het mandaat om thuis ook regelmatig te schrijven. Zo creëer ik rust. Illa heeft een rustige, warme manier van lesgeven, waar ik veel van geleerd heb.

Basiscursus ‘Luisteren naar je pen©’

Conny

Mooie thema’s die prachtig aansloten bij de reis die Illa en Leo maakten, zodat je ook echt met hen meereisde.

ZomerSchrijfprogramma ‘Loop mee met je pen’

Deelneemster schrijfprogramma

Wat een fijne cursus. Ik wilde leren luisteren naar mijn pen en dat doel heb ik behaald. Door het schrijven komen er nu dingen naar buiten die me van binnen bezighouden. De collage maken vond ik leuk om te doen. Liefdevolle begeleiding.

Basiscursus ‘Luisteren naar je pen©’

Anton

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Hieronder zie je mijn aanbod. Een deel daarvan  is online. Veel introverte hooggevoelige mensen ervaren dit als heel prettig. Zo kun je in je eigen omgeving de opdrachten doen. Bij fysieke bijeenkomsten zorg ik ervoor dat je je volledig op je gemak gaat voelen, zoals met een ontspannende meditatie of schrijvend kennismaken. Hierdoor kom je helemaal tot rust en ben je helemaal geland voor de coaching.

Heb je een oplossing nodig voor jouw specifieke vraag?

Dan is een van de volgende coachingsvormen misschien iets voor jou.

Wil jij ook zichtbaar en vol zelfvertrouwen door het leven zodat je er zin in hebt?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen schrijven of tekenen?

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben met creatief schrijven of tekenen. Het gaat er niet om dat je een kunstwerk maakt, maar wat je schrijft en tekent helpt jou om jezelf beter te begrijpen en inzichten op te doen.

Krijg ik de kosten vergoed door de verzekering?

Mijn diensten worden niet vergoed door verzekeraars.

Kan ik me voorbereiden op een programma?

Wanneer je start met een programma krijg je van te voren een vragenlijst. Hierin stel ik een aantal vragen waar je van te voren alvast over na kunt denken. Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voor de start van het traject, zodat we direct aan de slag kunnen.

Moet ik alle stappen van een programma volgen?

Het 3-maanden programma is net als het 6-maanden programma een afgerond traject dat je het beste helemaal kunt volgen. Als je halverwege stopt krijg je niet het resultaat wat je wilt, namelijk anders naar jezelf en de wereld kijken. Zo blijf je doen wat je deed en doorbreek je helaas niet je oude patronen.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb geleerd om mijn pen te laten schrijven. Zo leuk om verschillende schrijfvormen te gebruiken. De cursusleidster is heel enthousiast en weet je altijd weer te bewegen om te schrijven

Hans

Mag hier hier een aanbeveiling van jou komen als je tevreden bent over wat je bereikt hebt met een van mijn diensten?

Illa

Wil jij ook die sprankelende dame worden en jezelf vol zelfvertrouwen laten zien aan anderen?

Laten we dan samen bekijken welk traject het beste bij jou past.