Gratis Tips en Oefeningen

In mijn maandelijkse blog met gratis Tips en Oefeningen kun je kennismaken met mijn werkwijze. Schrijf je in en ga aan de slag met hoofd, hart en handen zodat je als introverte hooggevoelige vrouw grip krijgt op je leven.

N

Je durft jezelf te laten zien

N

Je zelfvertrouwen krijgt een boost

N

Je krijgt veel meer zin in je leven

Als je nu inschrijft, ontvang je ook mijn gratis E-book

In dit E-book ga je aan de slag om ànders naar je leven te kijken. ‘Sta stil – Stap 1 om ànders naar je leven te kijken’ staat boordevol uitleg en creatieve oefeningen om meer zichtbaar te worden, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en zo een zinvol leven te krijgen. Zo ga je genieten van je introverte en hooggevoelige kwaliteiten. Je hebt hiermee een goede keus gemaakt. 

Wil jij creatief en intuïtief op pad met mij?

Om op pad te gaan is het nodig om eerst stil te staan en je uitgangspunt bepalen. En te ontdekken hoe jij in elkaar zit. De meeste mensen met een introvert karakter die ook nog eens over een bepaalde mate van hooggevoeligheid beschikken,  proberen vooral met hun hoofd hier manieren voor te vinden. Dat deed ik zelf ook. Totdat ik me in het diepe gooide en kunstzinnig aan de slag ging. De verbinding van hart, hoofd en handen heeft me open gemaakt, mijn blik verbreed, mijn zelfvertrouwen vergroot en ik durf me daardoor te laten zien.

Herken jij je hierin?

  • Ben je introvert en hooggevoelig?
  • Voel je vaak neigingen om je liever terug te trekken dan te voorschijn te komen?
  • Graaf je graag diep met je hoofd maar voel je dat jou intuïtie en je hart wachten tot ze ook gehoord gaan worden?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik begeleid je met alle liefde door de 5 strategische stappen heen om ànders naar je leven te gaan kijken.

Dit zeggen klanten over mij

Van de oefeningen in de natuur met de deugden werd ik erg blij. Je hebt de Challenge leuk en afwisselend in elkaar gezet.

Dank je wel! Hopelijk bereikt het nog veel mensen.

Nicole

Deugden Vierdaagse 2020

Dank je wel voor het meedoen met de deugden vierdaagse. Ik vond het verrassend en creatief. Was leuk en leerzaam om te doen! 
‘Creativiteit en natuur
Bewustwordingen
Met spirituele deugden’ 
Sophie

Deugden Vierdaagse 2020

Schrijf je in voor de gratis tips en oefeningen

En ontvang ook nog eens gratis mijn nieuwste E-book en leer hoe je anders naar jouw leven kunt kijken!